alasatakunnan keräilijät banneri

ANTIIKKI- JA KERÄILYMESSUT

Antiikki- ja keräilymessut pidetään 14.8.2021 Kauttuan Ruukinpuistossa. Avoinna yleisölle klo 9-16. Tiedustelut ja varaukset Eero Rostedt puh. +358400321849.

Vuonna 2020 messuja ei järjestetty koronavirusepidemian takia. Vuonna 2019 Antiikki- ja keräilymessut pidettiin Kauttuan ruukinpuistossa lauantaina 10.8. Messujen teemana olivat sarjakuvalehdet sekä -kirjat. Asiantuntijana paikalla oli keräilijä Kari Elkelä.

antiikki- ja keräilymessut ilmoitus

 

Ala-Satakunnan keräilijät ry on järjestänyt Antiikki- ja keräilymessut jo useana vuonna idyllisessä Ruukinpuistossa Kauttualla.

Messujen ajankohta on aina ollut elokuun toinen lauantai ja tapahtuma on ollut hyvin suosittu. On arvioitu, että kävijöitä on ollut jopa 1500.

Messuilla on myynnissä kaikenlaista keräilytavaraa kuten kortteja, merkkejä, rahoja, posliinia yms.

Messuilla on aina ollut jokin erikoisteema ja paikalla on ollut kyseisen teeman asiantuntija. Vuonna 2012 teemana oli vanhat leikkikalut ja asiantuntijana oli keräilijä Hannu Pekkarinen Tampereelta.

Alla olevat kuvat ovat vuoden 2012 messuilta. Klikkaamalla pikkukuvaa, se aukeaa suurempana. Voit selata suurempia kuvia painamalla nuolinäppäimiä kuvassa tai näppäimistöllä. Kuvat Tarmo Malinen, Eura.

sisäänkäynti ulkokuva messuilta ulkokuva messuilta
sisäkuva messuilta sisäkuva messuilta sisäkuva messuilta
vanhoja työkaluja rahoja vanhoja kirjoja
postikortteja autojen pienoismalleja astioita

Takaisin ylös